• Dekan Sekreterliği: 0342 360 12 00 - Dahili: 3101

 

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Hukuk Fakültesi tarafından "Gençler Bizimle 2" etkinliği düzenlendi.

 

Etkinlik kapsamında Şanlıurfa Hilvan Belediyesi Bilgi Evi’nde üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere, GAÜN ve Hukuk Fakültesi tanıtıldı.

 

Rektör Prof. Dr. Arif Özaydın ile tanışma ve sohbetle başlayan etkinlik,  GAÜN Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ahmet Bozdağ’ın Hukuk Eğitimi üzerine sunum yapması ve GAÜN Hukuk Fakültesi Araştırma Görevlisi Deniz Otay’ın Hukuk Fakültesi tanıtımı ile devam etti.

 

Gençlerle buluşan ve onlara tavsiyede bulunan GAÜN Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın, üniversite eğitimin önemine değindi. Rektör Prof. Dr. Özaydın, “Kendinize bir hedef koyun ve hedeflerinize ulaşmaya çalışın, projeleriniz varsa hayata geçirin. Herkesin bir hikâyesi var, sizin mücadelenizi görünce kendi hayatım gözümün önünden geçti,  ben de zorluklarla okudum ve bu yoldan geçmiş biri olarak sizi iyi anlıyorum, okumak ve ders çalışmak isteyenler için alternatif çok, sanal ortam var artık, orada istediğiniz bilgiye erişebiliyorsunuz, sanal ortamdan da yararlanın” şeklinde konuştu.

Tanışma toplantısında konuşan GAÜN Hukuk Fakültesi Dekanı Esra Sivereklioğlu ise “Genç arkadaşlarımız Şanlıurfa’ya bağlı Hilvan ilçesinden geldiler. Hilvan Belediyesi eğitime destek olmak amacıyla 2016 yılında çok güzel bir projeye imza attı. Bilgi Evi projesiyle başarılı olan gençlerimize üniversiteye hazırlık eğitimi veriliyor. Biz de GAÜN olarak gençlerin ufkunu genişletmek, üniversitemizi ve fakültemizi tanıtmak amacıyla Gençler Bizimle 2 etkinliğini düzenledik” diye konuştu. 22/11/2023