• +90 342 360 1200 / 3101

Fakültemiz Yaz Okulu Başvuruları, 17 Temmuz 2024 tarihi saat 17.00’e kadar yapılabilecek olup, bu tarihten sonra yapılan başvurular DİKKATE ALINMAYACAKTIR.

 

Diğer üniversitelerin yaz okullarından ders almak isteyen Fakültemiz öğrencilerinin, Fakültemiz web sayfasında "Öğrenci" sekmesi altında yer alan "Yaz Okulu Başvuru Formu"nu eksiksiz olarak doldurup ıslak imzalı bir şekilde Fakültemiz Öğrenci İşleri Birimine şahsen teslim etmeleri gereklidir.

 

Yaz okullarında yıllık ders almak isteyen öğrenciler, ilgili dersi müfredatında yıllık sistem yürüten Hukuk Fakülteleri yaz okullarından alabilirler.

 

Yaz Okulu Başvuru Sonuçları 18 Temmuz 2024  tarihinde Fakültemiz web sayfasından ilan edilecektir.

 

NOTLAR : 
1- Diğer üniversitelerin yaz okuluna gidecek öğrencilerle ilgili yapılacak işlemlerde Gaziantep Üniversitesi 2023/2024 Akademik Takvimi esas alınarak Fakültemizce belirlenen tarihler dikkate alınır.

2- Yaz okulu notlarının ilgili Üniversiteler tarafından Fakültemiz 2023-2024 Akademik Takvimine uygunluk gösterecek şekilde Fakültemize ulaştırılması sağlanmalıdır.

3- Gaziantep Üniversitesi Yaz Okulu Yönergesi Madde 15 (2) b) hükmü uyarınca farklı bir birimden veya farklı bir üniversiteden ders almak isteyen öğrencinin üniversiteye kayıt yaptığı programın ilgili yıldaki taban puanı diğer yükseköğretim kurumundaki programın taban puanından düşük veya bu programa eşit; puan türünün ise aynı olması gereklidir.

 

Yaz Okulu Yönergesi İçin Tıklayınız.