• +90 342 360 1200 / 3101

 

Gaziantep (GAÜN) Hukuk Fakültesi ile Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK) işbirliğinde TİHEK Başkanı Prof. Dr. Muharrem Kılıç, Şehitkamil Mehmet Api Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

 

Etkinlikte konuşan TİHEK Başkanı Prof. Dr. Muharrem Kılıç,  TİHEK hakkında bilgi vererek,  ‘İnsan Hakları ve Gençlik’  konulu söyleşi yaptı.

 

GAÜN Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Esra Siverekli ise gerek okul idari personeli, gerekse öğretmenlerin pozitif ve samimi ev sahipliklerinin çok değerli olduğunu söyledi. Prof. Dr. Siverekli, “Öğrencilerin bu alana olan ilgisi, enerjisi ve motivasyonları sayesinde hem efektif hem de keyifli bir etkinlik gerçekleştirilmiş oldu. Gaziantep Üniversitesi Hukuk Fakültesi, ortaöğretim kurumları öğrencilerine yönelik işbirliği faaliyetlerini başarıyla gerçekleştirmeye devam edecektir” şeklinde konuştu.

 

Etkinliğin sonunda, Teknik ve Anadolu Lisesi idaresi ile TİHEK ve GAÜN Hukuk Fakültesi İnsan Hakları Hukuku Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Eray Sinan Demirhan ve Araştırma Görevlisi İsmail Demirci’nin katılımıyla ileriye dönük işbirliği üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. 25/05/2023