• +90 342 360 1200 / 3101

 

Gaziantep Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından Hukuk Uygulamaları Dersi kapsamında “Haksız Rekabet ve Yönetim Kurulu Üyelerinin Sorumluluğu” paneli düzenlendi.

 

Programın açılışında konuşan GAÜN Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi ve panelin moderatörü Doç. Dr. Ahmet Bozdağ, haksız rekabetin hukuki boyutlarının ve yönetim kurulu üyelerinin sorumluluklarının günümüz iş dünyasında büyük önem taşıdığını belirtti. Doç. Dr. Bozdağ, “Fakültemizin Hukuk Uygulamaları dersi kapsamında bu etkinliği düzenliyoruz. Konunun uzmanı olan üç onur konuğumuzla Hukuk Fakültesi öğrencilerimizi bir araya getirdik. Bu ders ile ‘Haksız Rekabet ve Yönetim Kurulu Üyelerinin Sorumluluğu’ konusunu yakından irdeleyip örneklerle açıklamayı hedefliyoruz.” diyerek konuşmasını tamamladı.

 

Açılış konuşması sonrasında GAÜN Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tayfun Ercan, Avukat Fulya Görer ve Avukat Gülşah Gökçe Özbek’in konuşmacı olarak yer aldığı panel başladı. Panelde; rekabetin çeşitli yönleri ve yönetim kurulu üyelerinin bu alandaki sorumlulukları, haksız rekabetin tanımı, yönetim kurulu üyelerinin haksız rekabet durumlarında taşıdığı hukuki sorumluluklar hakkında katılımcılar bilgilendirildi. 17.05.2024